Onderdeel van WinQel.nl

Onderdeel van WinQel.nl

KerstwinQel is onderdeel van WinQel.nl

WinQel.nl bestaat uit verschillende gespecialiseerde winkels elk met een uitgebreid en divers assortiment. Het zijn winkels die zich concentreren op een speciaal product of productgroep. Dat maakt winkelen bij winQel.nl zo uniek. De productgroepen hebben een groot assortiment waarbij de laatste trend nauwlettend worden gevolgt. Alle bekende merken zijn gegarandeerd vertegenwoordigd in de winQels. WinQel.nl vindt het belangrijk dat het productaanbod compleet en vernieuwend is. We hebben voor elke productgroep de juiste experts op dit gebied, waar u met al uw specifieke vragen terecht kunt. En vindt u het prettig om telefonisch een vraag te stellen dan kan dat natuurlijk ook. Kortom wij doen er alles aan om u het winkelen in een van de winQelshops snel en makelijk te laten verlopen.
 

Klik hier om naar de site te gaan van WinQel.nl.

WinQel.nl is uiteraard lid van Thuiswinkel Waarborg. Thuiswinkel Waarborg is het keurmerk van Thuiswinkel.org. Thuiswinkel.org is de belangenvereniging voor ondernemers die producten en diensten via internet, catalogus en/of de post verkopen aan consumenten. 

Het Thuiswinkel Waarborg is het consumentenkeurmerk voor het kopen van producten en diensten via internet, catalogus of post. Thuiswinkel Waarborg is opgericht in 2001. Het keurmerk wordt door de Consumentenbond ondersteund. Momenteel zijn er ruim 1400 leden die het Thuiswinkel Waarborg voeren.

Met het Thuiswinkel Waarborg laten ondernemers die verkopen op afstand zien dat zij consumenten een betrouwbare manier van online winkelen bieden.

Daarnaast heeft WinQel.nl ook een samenwerking met de volgende organisaties:

Kieskeurig.nl

Kelkoo.nl

Beslist.nl

Tradetracker.nl

Daisycon.nl

Bestewebwinkels.com

Webwinkelvergelijk.com