Klantenservice

Heeft u vragen met betrekking tot de verzending en/of bezorging van uw producten?                                        

Lees dan hier meer over de levertijd, gratis verzending, verzendkosten en meer....        

Lees meer...

Heeft u vragen over alles wat met betalen op KERSTwinQel.nl te maken heeft? Wilt u aan uw deur betalen als u de levering binnen heeft? Hieronder leest u alles over betalen, wat voor betaalmiddelen wij accepteren en alles over vooruitbetalen.

Lees meer...

Bij KERSTwinQel houden wij uw gegevens privé. Lees er alles over onder de privacyverklaring. Uw betaling is ook beveiligd, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over de veiligheid daarvan. Voor meer informatie kunt ook ook onze algemene voorwaarden doornemen.

Lees meer...

Bij KERSTwinQel heeft u recht op garantie. Lees hier alles over wanneer u wel of geen garantie krijgt. En de procedure die u doorloopt met retourzending in onze winQel. Soms zitten er kosten aan verbonden. Laat u eerst informeren.

Lees meer...

Hier leest u alles over adresgegevens, het e-mailadres van KERSTwinQel. Als u niet tevreden bent met een product kunt u een klacht indienen. Wij stellen onze klanten graag tevreden en zullen uw klacht dan ook serieus nemen.

Lees meer...

KERSTwinQel.nl is een onderdeel van Tuincentrum Coppelmans Nuenen. Tuincentrum Coppelmans Nuenen is gevestigd aan de kapperdoesweg 8 en staat al jaren bekend om haar grandioze kerstshow. De kerstshow behoort al jaren tot de top van Nederland. Volgens de bekende vlogger www.Christmaholic.nl is het al jaren één van haar favoriete shows (klik…

Lees meer...

Hier leest u alles over ruilen en retouneren. Binnen hoeveel dagen en welke regels er aan verbonden zitten, vindt u op deze pagina terug. Hoe kunt u het product terugzenden? Lees het hier. 

Lees meer...