Kunstkerstbomen kopen

Op zoek naar een Kunstkerstbomen? KerstwinQel heeft een ruim assortiment aan kerstbomen. Vanaf oktober 2023 zal onze webshop weer open gaan en kun je gemakkelijk jouw nieuwe kunstkerstboom online bestellen. Je hebt de keuze uit kunstbomen met verlichting of zonder verlichting. Bij KerstwinQel voeren wij merken als:

  • Everlands;
  • Triumph Tree;
  • Evergreen;
  • Black box.

Wij hebben groene, blauwe, witte, paarse en rode en besneeuwde kunstkerstbomen. Er is voor ieder wat wils. Vind je het leuk om de kerstboom helemaal naar eigen zin op te tuigen? Kies dan voor een kunstboom zonder verlichting. Of vind je de lichtjes in een boom hangen juist zo'n gedoe? Dan kun je ook voor een verlichte kunstboom kiezen.

Bekijk kerstbomen met verlichting

1 - 36 van 108 producten
Vergelijk (0)

KUNSTKERSTBOOM ONLINE BESTELLEN

Wanneer je kiest voor een kunstkerstboom zonder verlichting, dan kun je hier uiteraard losse kerstverlichting bestellen waarmee je meteen aan de slag kunt gaan. De kerstmuziek kan aan, de lichtjes in de boom én uiteraard de versiering! Bij KerstwinQel heb je een ruime keuze uit kerstverlichting, dus kun je jouw kunstboom toch naar jouw eigen smaak optuigen. Ook voor buitenverlichting kun je bij KerstwinQel terecht, om jouw gevel, of bomen en planten in de tuin te decoreren met een sfeervol licht. Onze webshop is vanaf oktober 2023 weer geopend.

Bekijk verlichting

KUNST KERSTBOMEN EN KERSTDECORATIE BESTELLEN

Natuurlijk is een (kunst)kerstboom maar kaal zonder zijn mooie versieringen. Ook daar hebben wij een oplossing voor. In een verlichte, of niet verlichte (kunst)kerstboom horen gewoon mooie kerstballen en guirlandes. Of je ze nu rood, paars of goud wilt, wij hebben voor iedereen de geschikte versiering. Je kunt meteen jouw slag slaan om van deze kerst periode een schitterende kerstperiode te maken. Versiering, verlichting, een kwalitatieve boom en je komt al een heel eind. 

Bekijk kerstdecoratie

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN EEN KUNSTKERSTBOOM?

Soms is het even wikken en wegen: een kunst kerstboom, of toch maar een echte? Er zijn echter verschillende redenen om voor een kunstkerstboom te kiezen, zoals:

  • De naalden vallen niet uit, waardoor het geen dagelijkse ronde met de stofzuiger veroorzaakt. 
  • De kerstboom gaat een aantal jaar mee waardoor je deze volgend jaar gemakkelijk weer tevoorschijn haalt en meteen in elkaar kunt zetten en optuigen.
  • De boom is gemakkelijk op te bergen, omdat deze in een handzame doos past wanneer deze uit elkaar gehaald is. 
  • Geen jaarlijkse kerst stress meer, maar gewoon rustig beginnen met in elkaar zetten en optuigen!
  • Een boom met eventuele de bijpassende verlichting erbij kan ook veel stress voorkomen.

 

Meer voordelen van kunstkerstbomen

BESTEL KUNST KERSTBOMEN GEMAKKELIJK EN SNEL ONLINE BIJ KERSTWINQEL.NL!

Onze webshop is vanaf oktober 2023 weer geopend.

In onze webshop heb je gemakkelijk en snel toegang tot een breed aanbod aan kunst kerstbomen. Je kunt meteen de kunst boom vinden die aan jouw wensen voldoet. Er zijn verschillende opties qua kleuren, vormen en stijlen, waardoor de bomen niet meer van echte bomen te onderscheiden zijn. Ook kun je daardoor net een bepaalde boom vinden die helemaal aan jouw wensen voldoet. Bijvoorbeeld door een laagje kunst sneeuw, een bepaalde kleur groen die je erg aanspreekt, of precies de juiste hoogte die in jouw woning past. Een smalle boom, een boom die breed uitloopt, of een boom met een bijzonder kleurverloop: je vindt het allemaal in de webshop van Kerstwinqel.nl.

Neem contact op