Kunstbomen zonder verlichting

Kunstkerstbomen zonder verlichting zijn bijna niet van echt te onderscheiden. Het is leuk om een kerstboom helemaal naar eigen zin op te tuigen. Ga je dit jaar voor goud en glitters? Of misschien wel voor romantische pastel tinten? Een kunstkerstboom zonder verlichting is net een carte blanche voor iedere creatieveling! Gebruik de filteroptie om jouw boom nog sneller te vinden. Er zit voor iedereen een boom tussen! Doe alvast inspiratie op. Onze webshop is vanaf oktober 2023 weer geopend.

1 - 36 van 69 producten
Vergelijk (0)

KUNSTKERSTBOMEN VIND JE BIJ KERSTWINQEL

Bij KerstwinQel hebben we met grote zorg de beste kwaliteit kunstkerstbomen uitgezocht. Of je nu op zoek bent naar een natuurlijk ogende kerstboom, die nauwelijks van echt te onderscheiden is of liever een besneeuwde boom om het kerstfeest compleet te maken! We hebben voor ieder huis en ieder budget een boom. Kies de boom die het beste bij jouw past! Kies je favoriete lengte, kleur en met of zonder verlichting er al in. Doe alvast inspiratie op. Onze webshop is vanaf oktober 2023 weer geopend.

WAAROM KIEZEN VOOR EEN KUNSTKERSTBOOM?

Oké, een feit is dat een goede kunstkerstboom een flinke investering kan zijn. Maar, wel eentje waar je jarenlang plezier van hebt! Als je bijvoorbeeld ieder jaar opnieuw een kerstboom van €50 koopt, of eenmalig een kunstkerstboom van €250. Ben je na vijf jaar goedkoper uit bij een kunst variant. Zo kun je meer kerstdecoratie shoppen!

NIET MEER VAN EEN ECHTE BOOM TE ONDERSCHEIDEN

Vroeger zag je echt duidelijk verschil tussen een echte kerstboom en een kunstkerstboom. Gelukkig is dat allang niet meer het geval! De kunst varianten zien er namelijk zó echt uit, dat je nauwelijks nog verschil ziet. Zeker met de kunstkerstbomen van Everlands die je vindt bij KerstwinQel! Heb je nog vragen over onze kunstkerstbomen? Neem dan gerust even contact met ons op! Onze webshop is vanaf oktober 2023 weer geopend.

EEN KUNSTKERSTBOOM IS BETER VOOR HET MILIEU

Bij het fabriceren en transport van een kunstkerstboom wordt ongeveer 27 kilo CO2 uitgestoten. Bij het kweken, transporteren en uiteindelijk verbranden van een echte kerstboom wordt slechts 3 kilo CO2 geproduceerd. Dit is aanzienlijk minder dan bij een kunst variant. Maar, een kunstkerstboom gaat vele tientallen jaren [langer] mee. Hier stoot je dus aan het eind van de rit een stuk minder CO2 uit. Dat is uiteindelijk beter voor het milieu! Bij het verbranden van de échte kerstbomen wordt de lucht ook vervuild. Dus eigenlijk is een kunstkerstboom op meerdere vlakken een goed alternatief voor een beter milieu!