Alle voor- en nadelen van kunstkerstbomen

Alle voor- en nadelen van kunstkerstbomen

Het is bijna weer zover: Kerst! Wie aan de kerstdagen denkt, denkt waarschijnlijk meteen aan lekker eten met goed gezelschap én natuurlijk een versierde kerstboom. Aangezien we de afgelopen jaren ons steeds bewuster zijn over onze omgeving en duurzaamheid, krijgen wij ook steeds vaker de vraag: wat zijn de voor- en nadelen van een kunstkerstboom? Die vraag snappen wij wel! Het aanbod is tegenwoordig erg groot en waar doe je goed aan? Daarom heeft onze expert op het gebied van kunstkerstbomen alle voor- en nadelen op een rijtje gezet.

Voordelen kunstkerstboom

  • Waar bij een echte kerstboom de naalden op de grond vallen, heb je daar met een kunstkerstboom geen last van. Laat die stofzuiger maar in de kast!
  • Tegenwoordig zijn kunstkerstbomen niet meer van echte kerstbomen te onderscheiden.
  • Zelfs met een kunstkerstboom heb je geen losse kerstverlichting nodig. Er zijn namelijk kunstkerstbomen bij ons verkrijgbaar mét verlichting. Handig toch?
  • Kunstkerstbomen zijn eenvoudig op te zetten door middel van takken die voorzien zijn van cijfertjes of kleurtjes. Kind kan de was doen!
  • Een kunstkerstboom blijft jaar in, jaar uit mooi.

Nadelen kunstkerstboom

  • Met een kunstkerstboom mis je natuurlijk die echte, authentieke geur van een echte kerstboom.
  • Een mooie kunstkerstboom is best een investering. Maar aangezien je lang doet met een kunstkerstboom verdient het zich met de jaren terug.
  • Kunstkerstbomen staan vrijwel altijd op een standaard. Deze kun je natuurlijk verbergen door een mooie mand om de standaard te plaatsen.

Koop jouw kunstkerstboom online op Kerstwinqel.nl

Heb jij jouw keuze gemaakt? Of heb je nog iets meer advies nodig? Lees dan ook onze andere blogs en maak gemakkelijk een beslissing over jouw nieuwe kunstkerstboom. Heb je vragen? Onze medewerkers staan altijd voor je klaar, beantwoorden maar al te graag jouw vragen en helpen je met het uitzoeken van een kunstkerstboom die je jaar na jaar weer met plezier neer zet. Laat de feestdagen maar komen!