IJspegelverlichting

IJspegelverlichting is zowel binnen- als buitenverlichting op snoer waarmee je ijspegels aan de huizen of dakgoten kan nabootsen. De snoeren bestaan uit één lange lijn waaraan kortere snoertjes met lampjes van wisselende lengte aanhangen. Hierdoor ontstaat het 'ijspegeleffect'. De 'ijspegels' zijn er in verschillende lengtes. De meest snoeren hebben ijspegels met een lengte tot 35cm. Voor hogere gebouwen of huizen worden ook regelmatig snoeren met ijspegels tot 60cm gebruikt. Voor grote projecten kunnen wij uiteraard een speciale offerte maken.

De ijspegelverlichting die je vindt in de webshop van KerstwinQel is koppelbare verlichting. Zo kun je gemakkelijk zelf meerdere snoeren tot de gewenste lengte koppelen. Je vind hier ijspegelverlichting van topmerken, waaronder Twinkly, Connect Deluxe en Winglinks. Doe alvast inspiratie op. Onze webshop is vanaf oktober 2023 weer geopend.

1 - 16 van 16 producten
Vergelijk (0)

IJspegelverlichting is geschikt voor binnen en buiten

De ijspegelverlichting die je vindt in de webshop van KerstwinQel.nl is waterdicht en voorzien van het veiligheidskeurmerk IP44. Dit betekent dat onze ijspegelverlichting bestand is tegen opspuitend en sproeiend regen- en hemelwater. Deze lampjes kunnen dus binnen maar ook buiten opgehangen worden. Wanneer je er voor kiest om ijspegelverlichting buiten op te hangen, kun je op een heel gemakkelijke manier het effect van hangende ijspegels nabootsen. Ook is onze ijspegelverlichting koppelbaar wat inhoudt dat je zelf met meerdere snoeren de gewenste lengte kunt koppelen. 

IJspegelverlichting is een duurzame keuze, ook voor grote projecten

De ijspegelverlichting van KerstwinQel is dus niet alleen koppelbaar en makkelijk in gebruik, maar ook nog eens heel duurzaam. De snoeren met ijspegels zijn voorzien van LED-lampjes. LED lampen verbruiken aanzienlijk minder energie dan gloei- of hallogeen lampen en hebben een veel langere levensduur. Onze ijspegelverlichting is verkrijgbaar in twee varianten: 

  • De 24V (dus met adaptor) met dunne plastic-kabel
  • De professionele snoer met dikke rubberen kabel, zonder adaptor

De verlichting met rubberen kabel is duurzamer en kan maanden of zelfs jaren aan de gevel blijven hangen. De 24V is ook verkrijgbaar met transparante kabel. Dit kan mooier zijn op witte gevels waar je niet wilt dat de kabel zichtbaar is. De reguliere koppelbare verlichting heeft een standaard lengte van 10 meter (de 24V = 9,6 meter) en wordt geleverd zonder aanloopsnoer of adapter. IJspegelverlichting is er ook in vaste lengtes van 3,6 of 7,2m. Deze lengte is vaak voldoende voor veel gevels. Maar ook voor grotere projecten met ijspegelverlichting ben jij KerstwinQel aan het juiste adres. Neem gerust contact op voor een op maat gemaakte offerte. 

IJspegelverlichting ophangen

Ijspegelverlichting is te bevestigen aan de dakgoot, aan de muur van je huis of aan andere oppervlakken. In ieder geval raden we je aan om kerstversiering haken te gebruiken. Hier kun je dan simpelweg de kerstverlichting in hangen. Zorg dat er voldoende stroomvoorzieningen in de buurt zijn. Ondanks dat onze ijspegelverlichting waterdicht is, kan het zijn dat de adapter die je gebruikt dit niet is. Ook stopcontacten en stekkerdozen zijn nooit volledig waterdicht. Let dus op dat je adapters, stekkerdozen en stopcontacten goed afschermt.

IJspegelverlichting koop je online op KerstwinQel.nl

Heb je de keuze gemaakt om dit jaar jouw huis te versieren met ijspegelverlichting? Top! De ijspegelverlichting van KerstwinQel is duurzaam, koppelbaar en waterbestendig. Doe alvast inspiratie op. Onze webshop is vanaf oktober 2023 weer geopend.