Kerstverlichting

Ben je op zoek naar kerstverlichting om jouw kerstboom, huis of tuin helemaal in (kerst)sfeer te brengen? Dan kunnen wij je daar mee helpen. Wij hebben allerlei soorten verlichting zoals clusterverlichting, ijspegelverlichting, koppelbare verlichting, etc., voor binnen en/of buiten, in allerlei kleuren (LED)lampjes.  Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in de koppelbare (ijspegel)verlichting. Doe alvast inspiratie op. Onze webshop is vanaf oktober 2023 weer geopend. Om je op weg te helpen, kun je aan de linkerkant van deze pagina gebruik maken van het productfilter. Op deze manier wordt het gemakkelijker om precies de kerstverlichting te vinden die je zoekt. 

Neem contact op

1 - 36 van 113 producten
Vergelijk (0)

DIVERSE SOORTEN KERSTVERLICHTING ONLINE BESTELLEN

In de webshop van KerstwinQel.nl vind je verschillende soorten kerstverlichting, zoals:

Daarnaast maken wij uiteraard onderscheid tussen kerstverlichting voor binnen en kerstverlichting voor buiten. Dit gaat zowel om het materiaal, als om de intensiteit van het licht. Kerstverlichting voor aan de gevel is immers weer anders dan kerstverlichting voor in de kerstboom. Koppelbare kerstverlichting is bijvoorbeeld voornamelijk voor buiten. De snoeren kunnen dan aan elkaar gekoppeld worden om een grotere oppervlakte te verlichten. Daardoor heb je maar één stekker nodig, om bijvoorbeeld de hele gevel te verlichten. 

IJSPEGEL KERSTVERLICHTING ONLINE BESTELLEN

IJspegel kerstverlichting bootst het effect van een ijspegel aan de gevel of aan de dakgoot na. Aan het lichtsnoer hangen snoertjes van verschillende lengtes naar beneden in de vorm van een ijspegel. Deze lichtsnoeren zijn ook verkrijgbaar in koppelbare varianten, om grotere gebouwen of oppervlakten te verlichten. 

WELKE KERSTVERLICHTING IS GESCHIKT VOOR BUITEN?

In ons productoverzicht zal je kerstverlichting tegenkomen die zowel voor binnen als voor buiten geschikt is én kerstverlichting die enkel voor binnen geschikt is. Dit verschil zit in de dikte van het materiaal, zoals het rubber waar de lichtsnoer van wordt gemaakt. Voor kerstverlichting voor buiten wordt er altijd rekening gehouden met randvoorwaarden voor de veiligheid, dus er staat altijd bij vermeld of dit geschikt is om buiten op te hangen. Zo weet je zeker of je de bomen en struiken in jouw tuin kunt voorzien van een mooie lichtsnoer!

HOE HANG JE VERLICHTING OP IN DE KERSTBOOM?

Het uitkiezen en versieren van de kerstboom markeert altijd weer het begin van een mooie en sfeervolle periode. Echter komt er soms wel een kink in de kabel als het gaat om de verlichting van de kerstboom. Vaak is dit een werkje dat tot ergernis leidt, dus we helpen je graag op weg met een aantal tips:

  • Leg de lampjes eerst volledig uit als je ze uit de verpakking haalt, zodat je een lange slinger klaar hebt liggen. 
  • Begin bovenaan de boom en begeleid de slinger dan rustig naar beneden. Het handigste is om hier 2 paar handen bij te hebben. 
  • Ga vervolgens laag per laag naar beneden. 
  • Zet de slinger aan om te bekijken of de boom mooi egaal verlicht is, of pas eventueel nog iets aan. 

KERSTVERLICHTING ONLINE BESTELLEN BIJ KERSTWINQEL.NL

Je bestelt jouw kerstverlichting gemakkelijk en snel in onze webshop, dan kun je meteen aan de slag met jouw mooie sprankelende kerst decoratie. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op, dan helpen we je graag! Doe alvast inspiratie op. Onze webshop is vanaf oktober 2023 weer geopend.