Clusterverlichting

Op zoek naar kerstboomverlichting? Bekijk dan ons assortiment clusterverlichting! Doe alvast inspiratie op. Onze webshop is vanaf oktober 2023 weer geopend. Clusterlights of clusterverlichting is de ideale manier om jouw kerstboom te verlichten. Clusterverlichting bestaat uit een snoer met heel veel kleine snoertjes met lampjes. Hierdoor ontstaat een 'boa' van minilampjes. Je laat het snoer simpelweg rusten op de takken van je kerstboom en ik enkele minuten heb je de boom voorzien van wel honderden lampjes! 

1 - 31 van 31 producten
Vergelijk (0)

WAT IS CLUSTERVERLICHTING?

Clusterverlichting is eigenlijk een snoer met overvloed aan kerstlampjes. De lampjes zijn, in tegenstelling tot gewone kerstverlichting op snoer, niet netjes verdeeld. Dit zorgt voor een zee van lampjes in jouw kerstboom. De speelse verdeling van de lampjes maakt het een makkelijke verlichting om mee te decoreren. Je hoeft namelijk niet te peuzelen om de lampjes netjes in de boom te krijgen. Laat simpelweg het snoer op de takken van jouw kerstboom rusten en laat de lampjes hun weg vinden. Clusterverlichting kun je zowel binnen als buiten gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een snoer clusterverlichting langs de dakrand van je huis. De clusterverlichting die je vindt bij KerstwinQel zijn duurzame LED lampjes. 

BEKIJK CLUSTERVERLICHTING IN HET ECHT

  • Hallogeen/traditionele gloeilampje

  • Soft LED 'Warm wit', Warm wit is wat lichter van kleur en lijkt het meest op de kleur van de traditionele gloeilamp

WELKE SOORTEN CLUSTERVERLICHTING ZIJN ER?

De clusterverlichting is verkrijgbaar in de varianten hallogeen (gloeilampjes) en LED. Onze LED-clusterverlichting bestaat uit de kleuren soft-LED 'classic warm', soft-LED 'warm wit' en multicolor. De soft-LED lampjes hebben een unieke zachte kleur door het matte glaasje in het lampje. Een mini LED-lampje brandt veel feller dan een traditioneel hallogeenlampje. De normale en meeste LED-lampjes hebben een volledig transparant glaasje en branden daarom (te) fel. Wij vinden de soft-LED dan ook absoluut de mooiste clusterverlichting in Nederland!

  • Soft LED 'Classic warm'. Classic warm is 'warm geel' en lijkt het meest op kleur van het klassieke kerstlampje. Classic LED oogt een beetje warmer van kleur. Het is tevens de meest gebruikte kleur in onze showroom en kerstshows.

DE VOORDELEN VAN CLUSTERVERLICHTING

  • Veelzijdig te gebruiken. Clusterverlichting kun je zowel binnen als buiten gebruiken en geeft een overvloed aan lichtjes. More is more!
  • Energiezuinig en brandveilig. De clusterverlichting die je vindt bij KerstwinQel is tot wel 10 keer duurzamer dan klassieke kerstverlichting. En dankzij de hoogwaardige kwaliteit van onze clusterverlichting voorzie je jouw huis of boom ook nog eens van een brandveilige variant kerstverlichting.
  • Veel keuze in clusterverlichting. Bij KerstwinQel vind je clusterverlichting voor kleine kerstbomen, langs de dakgoot of snoeren tot wel 27 meter lang voor een groots kerst tafereel. Gauw ben je met één snoer clusterverlichting wel klaar, het is immers een overvloed aan lampjes.

CLUSTERVERLICHTING: POPULAIR VOOR BINNEN EN BUITEN

Clusterverlichting is waarschijnlijk de meest populaire soort verlichting voor binnen en buiten als het op kerstbomen aankomt. De naam geeft al een beetje weg waarom: de geclusterde lampjes geven een flinke dot licht en zijn daardoor zeer sfeervol. De lampjes hebben een onderlinge afstand die veel korter is dan bij traditionele snoeren. Je hoeft dus geen kilometer kabel in huis te halen; deze elegante lichtbundel maakt meteen indruk! De lichtjes zijn zelfs op de grootste boom gemakkelijk te draperen. Onthoud dat de verlichting niet de hele boom hoeft te bedekken, omdat je ook wat ruimte nodig hebt om je decoraties op te hangen. 

Tip! Door de verlichting op bepaalde punten wat dieper in de boom te stoppen, zorg je voor diepte. Dit laat jouw boom rijkelijk stralen.

KOOP CLUSTERVERLICHTING ONLINE OP KERSTWINQEL.NL

Doe alvast inspiratie op. Onze webshop is vanaf oktober 2023 weer geopend. De clusterverlichting van KerstwinQel is van de beste kwaliteit en is beschikbaar in verschillende kleuren licht en afmetingen. Bestel eenvoudig en snel de clusterverlichting om jouw kerstfeest compleet te maken.