Winkel

KERSTwinQel.nl is een onderdeel van Tuincentrum Coppelmans Nuenen. Tuincentrum Coppelmans Nuenen is gevestigd aan de kapperdoesweg 8 en staat al jaren bekend om haar grandioze kerstshow. De kerstshow behoort al jaren tot de top van Nederland. Volgens de bekende vlogger www.Christmaholic.nl is het al jaren één van haar favoriete shows (klik hier voor haar verslagen). Een bezoek aan de kerstshow is zeker de moeite waard. Uiteraard staat er voor u een gratis kopje koffie klaar! U kunt onze show van dit jaar (maar ook van voorgaande jaren) op onze site bekijken.

Klik hier voor meer video's.

Klik hier voor de fotoalbums van onze kersthows

Alle voorraadige artikelen die wij op deze site aanbieden, kunt u in onze winkel bewonderen en ook kopen.

Naast de artikelen in onze winkel in Nuenen adviseren onze medewerkers u graag bij het maken van een keuze. Als specialisten met jarenlange ervaring beantwoorden ze al uw vragen over onze producten.

KERSTwinQel.nl heeft de beste kerstshow van Nederland!

De winkel van KERSTwinQel.nl is gevestigd in tuincentrum Coppelmans Nuenen. De afgelopen 3 jaar is de showroom van KerstwinQel.nl De beste kerstshow van Nederland. Uiteraard is de showroom ook voor 2019 genomineerd. Deze verkiezing gebeurt in samenwerking met de brancheorganisatie van de Nederlandse tuincentra, Tuinbranche Nederland. Klik hier voor meer informatie.

                   

 

We zijn er ongelofelijk trots op! Misschien wel een extra reden om onze showroom in Nuenen te bezoeken! 

 

Winkel en advies

In onze winkel in Nuenen adviseren onze medewerkers u graag bij het maken van een keuze. Als specialisten met jarenlange ervaring beantwoorden ze al uw vragen over onze producten.

Een groot deel van de kerstartikelen die wij op deze site aanbieden, kunt u in onze winkel bewonderen. Kijkt u hier voor meer informatie over contactgegevens. En kom gezellig de kerstsfeer proeven bij ons in de winkel!
 

Adresgegevens

KERSTwinQel
Kapperdoesweg 8
5674 AJ Nuenen

 

Openingstijden

KERSTwinQel is open op

  • Maandag: 09:30 - 18:00 uur
  • ​Dinsdag: 09:30 - 18:00 uur
  • ​Woensdag: 09:30 - 18:00 uur
  • ​Donderdag: 09:30 - 18:00 uur
  • ​Vrijdag: 09:30 - 20:00 uur
  • ​Zaterdag: 09:00 - 17:30 uur
  • Zondag: 11:00 -17:00 uur

Koopzondagen

Om u extra van dienst te zijn, is onze winkel iedere zondag geopend van 11:00 tot 17:00 uur.