Grote kunstkerstbomen

Voor de echte kerstfans kan het natuurlijk niet gek genoeg. En dat snappen wij wel. Doe alvast inspiratie op. Onze webshop is vanaf oktober 2023 weer geopend. In de webshop van KerstwinQel vind je kunstkerstbomen tot wel 3 meter hoog! Van slanke modellen tot wijduitlopende bomen, met of zonder verlichting, natuurlijk groen of besneeuwd. De perfecte boom voor jou zit er beslist tussen! In de webshop van KerstwinQel vind je kunstkerstbomen van de merken Black Box, Everlands, Evergreen en Triumph Tree. Bekijk hieronder ons assortiment en doe alvast inspiratie op!

1 - 36 van 88 producten
Vergelijk (0)

OVER DE KUNSTKERSTBOMEN VAN TRIUMPH TREE

Triumph Tree is naast merken als Startree en Black Box een van de topmerken kunstkerstbomen. Het bedrijf is opgericht in 1989 en heeft zich sindsdien gespecialiseerd in de productie en ontwikkeling van kunstkerstbomen. Het is een van oorsprong Thais bedrijf en is dan ook gevestigd in de Thaise hoofdstad Bangkok.

Door de jaren heen zijn de kunstkerstbomen van dit bedrijf steeds verder ontwikkeld en verbeterd. Tegenwoordig is een kunstkerstboom bijna niet meer van echt te onderscheiden, het enige dat mist is de geur en het feit dat je niet elke dag meer hoeft te stofzuigen.

VEEL BOOM BETEKENT VEEL VERLICHTING

Ben jij de trotse eigenaar van een grote kunstkerstboom? Dan is de volgende stap natuurlijk de verlichting. Maar hoeveel verlichting heb je nodig voor zo'n grote boom? De regel is: neem de lengte van de boom en vermenigvuldig deze met 10. Dus is jouw boom 2,5 meter? Dan heb je dus 2,5x10 = 25 meter verlichting nodig!

OOK KERSTVERLICHTING KOOP JE BIJ KERSTWINQEL.NL

Je bestelt jouw kerstverlichting gemakkelijk en snel in onze webshop, dan kun je meteen aan de slag met jouw mooie sprankelende kerst decoratie. Lees onze blogs om te weten hoeveel verlichting je nodig hebt en welke kleur verlichting het beste past bij jouw wensen. Doe alvast inspiratie op. Onze webshop is vanaf oktober 2023 weer geopend.

Bekijk kerstverlichting

KOOP JOUW KUNSTKERSTBOOM BIJ KERSTWINQEL.NL

In onze webshop heb je gemakkelijk en snel toegang tot een breed aanbod aan kunstkerstbomen. Je kunt meteen de kunst boom vinden die aan jouw wensen voldoet, of je nu kiest voor groot formaat of een kleine kunstkerstboom. Er zijn verschillende opties qua kleuren, vormen en stijlen, waardoor de bomen niet meer van echte bomen te onderscheiden zijn. Ook kun je daardoor net een bepaalde boom vinden die helemaal aan jouw wensen voldoet. Bijvoorbeeld door een laagje kunst sneeuw, een bepaalde kleur groen die je erg aanspreekt, of precies de juiste hoogte die in jouw woning past. Een smalle boom, een boom die breed uitloopt, of een boom met een bijzonder kleurverloop: je vindt het allemaal in de webshop van Kerstwinqel.nl. Doe alvast inspiratie op. Onze webshop is vanaf oktober 2023 weer geopend.