Kleine kunstkerstbomen

Waarom ga je dit jaar niet voor één of meerdere mini kerstbomen? Met een klein kerstboompje kan je zowel letterlijk als figuurlijk alle kanten op. Misschien heb je thuis iets minder ruimte voor een grote kerstboom, wil je een kerstboom voor de kinderen neerzetten, geef je de voordeur een groene touch of ben je gewoon op zoek naar een kleinere geluksbrenger. Een kleine kerstboom is het antwoord! Bekijk hieronder ons assortiment. Doe alvast inspiratie op. Onze webshop is vanaf oktober 2023 weer geopend.

1 - 20 van 20 producten
Vergelijk (0)

EEN KLEINE KERSTBOOM IS FLEXIBEL

Met een grote spar of Nordmann kerstboom is het logisch dat je kiest voor een plek waar de boom niet in de weg staat. Je moet er niet tegenaan kunnen lopen, terwijl je er toch mooi naar kunt staren vanaf de bank of eethoek. Vaak vallen er dan al heel wat opties af. Ook de locatie van het stopcontact is zo’n praktisch iets waar je wel rekening mee dient te houden. Een kleine kerstboom laat je heel anders naar je interieur kijken, omdat je veel flexibeler bent. Zet een kerstboompje op de salontafel, naast de televisie of op het aanrecht. Jij bepaalt!

Tip! Een grote boom zonder kerstdecoratie is niet iets wat je snel zou doen. Een kleine boom zonder kerstverlichting of ballen is echter helemaal niet gek. Als je een statement wilt maken zonder je boom volledig te versieren, bijvoorbeeld omdat je houdt van een minimalistische inrichting, kan je je kleinere boom gewoon laten zien zoals hij is. De mini boom maakt impact genoeg!

MINI KERSTBOOM VOOR BINNEN EN BUITEN

Met een kleine boom in een pot kan je binnen no-time een feestelijke sfeer creëren. Dit kan, zoals we al noemden, op elke plek in huis, maar ook zeker in je voor- of achtertuin. Zet bijvoorbeeld twee boompjes bij de voordeur en je zorgt direct voor een sprankelende entree. Ook op een compact balkon is de kleine kerstboom hét perfecte kerstelement. Zo’n kleintje til je gemakkelijk naar flat of appartement!

EEN KERSTBOOMPJE VOOR DE KIDS

Ook kinderen zijn dol op de gezelligheid die kerst ademt. Verblijd ze dit jaar eens met hun eigen kerstboom! Deze kunnen ze zelf uitkiezen en op hun eigen kamertje zetten. Misschien geef je ze wel de kans om een bijpassende pot, leuke kerstballen en andere decoratie uit te zoeken. We hebben tevens gezellige kerstlampjes op batterij die geschikt zijn voor zo’n kleine boom. Helemaal gezellig! Begin een kersttraditie om elk jaar naar uit te kijken!

MINI KERSTBOOM KOPEN OP KERSTWINQEL.NL

In onze webshop vind je nu al de allermooiste kunstkerstbomen in allerlei soorten en maten. Zo ook kunstkerstbomen tot 150cm hoog en tafelboompjes. Wil je vroeg pieken? Doe alvast inspiratie op. Onze webshop is vanaf oktober 2023 weer geopend.