Overzicht alle kunstbomen

In dit overzicht staan onze belangrijkste kunstbomen met hun typische kenmerken. Indien u klikt op de betreffende boom (of titel, prijsoverzicht of 'Actuele voorraad), gaat u direct naar een overzicht met onze actuele voorraad.

Frasier fir groen

 

De Frasier fir is een prachtige kunstkerstboom met korte naalden en sierlijk hangende platte takjes. Hierdoor is deze boom ideaal om de kerstballen en -decoraties dieper in de boom te hangen waardoor de boom meer perspectief krijgt. Deze boom is nauwelijks van echt te onderscheiden. De Frasier fir is ook verkrijgbaar met duurzame en energiezuinige LED-lampjes. 10 jaar garantie op de boom, 3 jaar op elektrische delen.

Bekijk hier onze actuele voorraad

Zonder verlichting:

 

 

Macallan pine

De Macallan Pine is een prachtige kunstkerstboom met korte naalden. De boom heeft zowel naalden van PVC als van PE. De takken varieren van lengte waardoor de boom niet 'te perfect' wordt en een zeer natuurlijke uitstraling krijgt. De echte variant van de Macallan Pine is de Picea abies. Deze wordt in de volksmond ook wel de gewone (groene) kerstboom genoemd.Hij is zo sierlijk en mooi dat decoratie bijna onnodig is. De Macallan pine is ook verkrijgbaar met duurzame en energiezuinige LED-lampjes.10 jaar garantie op de boom, 3 jaar op elektrische delen.

Bekijk hier onze actuele voorraad

 

Allison pine

De Allison pine is een prachtige kunstkerstboom met korte naalden en sierlijke takjes. Hierdoor is deze boom ideaal om de kerstballen en -decoraties dieper in de boom te hangen waardoor de boom meer perspectief krijgt. Door de bruine stam ziet hij er nog echter uit. De Allsion pine is afgeleid van de Picea abies of de 'gewone kerstboom'. De relatief lage prijs maakt deze boom echt een topper!

Ook verkrijgbaar met lampjes. 12 jaar garantie op de boom, 3 jaar op elektrische delen.

Bekijk hier onze actuele voorraad

 

 

Grandis Fir

De Grandis fir is een prachtige kunstkerstboom met korte naalden en sierlijke takjes. Hierdoor is deze boom ideaal om de kerstballen en -decoraties dieper in de boom te hangen waardoor de boom meer perspectief krijgt. De Grandis fir onderscheidt zich van de meeste bomen door de wisselende lengtes van de zijtakken. Hierdoor ziet deze boom er nog natuurlijker uit. De Grandis fir is ook verkrijgbaar met duurzame en energiezuinige LED-lampjes.12 jaar garantie op de boom en 3 jaar garantie op elektrische delen.

Bekijk hier onze actuele voorraad

 

Norway Spruce

De Norway Spruce is een kortnaaldige boom met opgaande takken. Deze zeer decoratieve boom is de perfecte kunstvariant van de ouderwetse echte kerstboom.

Deze boom is ook verkrijgbaar met sneeuw. In tegenstelling tot de andere besneeuwde bomen, heeft deze maar een klein ‘laagje’ sneeuw.

Klik hier voor de actuele voorraad.

 

Janga Slim

De Janga slim is een mooie slanke boom. De takken variëren van lengte waardoor de boom een natuurlijke uitstraling krijgt.

Bekijk hier onze actuele voorraad.

 

 

Lodge slim

De Lodge slim pine is een volle smalle boom met lange naalden. Deze boom is ideaal voor een plek waar wel een hoge boom gewenst is maar beperkte ruimte beschikbaar. 12 jaar garantie.

Bekijk hier onze actuele voorraad

 

Geneva fir

De Geneva fir is een mooie volle, grijs-groene boom met een unieke uitstraling. De takjes zijn rond en hebben 'bevroren' topjes.

Klik hier voor de actuele voorraad.

 

Abington tree

De Abington tree is een prachtige volle boom, met ronde takjes. Door de verschillende kleurnuances krijgt de boom een extra natuurlijke uitstraling. 5 jaar garantie.

Klik hier voor onze actuele voorraad.

 

Forest Frosted x-mas tree

De Forest frosted pine slim is een prachtige smalle kunstkerstboom met lange naalden en licht opgaande takken. De toppen van de naalden hebben een 'bevroren' uiterlijk. De boom heeft losse inhaaktakken. 10 jaar garantie.

De Forest frosted pine is volgens de Consumentenbond de mooiste kunstkerstboom (decemberuitgave Consumentengids 2007).

Bekijk hier onze actuele voorraad

 

 

Table tree

De Table tree is een leuke kleine kerstboom van goede kwaliteit. Zoals de naam al doet vermoeden, is hij uitermate geschikt als tafelboompje. Ook verkrijgbaar met LED-verlichting op batterijen. Door het gebruik van energiezuinige LED-verlichting, brand de kerstboom weken op 3 penlite batterijen.

Bekijk hier onze actuele voorraad