Ruilen en retouren

Hier leest u alles over ruilen en retouneren. Binnen hoeveel dagen en welke regels er aan verbonden zitten, vindt u op deze pagina terug. Hoe kunt u het product terugzenden? Lees het hier. 

Ruilen en retourneren

Bij KerstwinQel.nl kunt u een artikel binnen veertien kalenderdagen ruilen of retourneren. Het is wel van belang dat het product compleet is en indien mogelijk, in de oorspronkelijke en onbeschadigde verpakking zit.  Retourzendingen kunt u gratis verzenden naar ons antwoordnummer. Indien na retouneren het netto bestelbedrag onder de  € 50,- komt, zijn wij genoodzaakt alsnog verzendkosten in rekening te brengen. Deze kosten à €6,95 worden van het bedrag van de retourgoederen in mindering gebracht.

Verzegeld verpakt

Stuur het artikel inclusief alle toebehoren, binnen 14 dagen na ontvangst terug, vergezeld van de originele factuur/pakbon en in een deugdelijke verpakking. Wij verzoeken u vriendelijk om de reden van retour op de achterzijde van de factuur/pakbon in te vullen en samen met het artikel retour te sturen naar onderstaand adres. Aan deze retourzending zijn geen kosten verbonden.

Wij ruilen het artikel om (indien voorradig) of storten het aankoopbedrag binnen 10 dagen terug, afhankelijk van uw wens.

Eigen risico

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat winQel.nl niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retourgezonden artikelen. Vraag daarom op het postagentschap altijd om een bewijs van afgifte.

Voor meer informatie kunt u uiteraard ook contact opnemen met onze klantenservice.

Uitzonderingen op ruilen

Artikelen die gebruikt, beschadigd of incompleet zijn, kunnen alleen in overleg geruild worden. De eventuele schade of de prijs van de missende artikelen kan in mindering worden gebracht op het terug te storten bedrag.

Heeft u vragen over de mogelijkheid tot ruiling van uw product? Neem dan contact op met onze klantenservice.