Betalen

Heeft u vragen over alles wat met betalen op KERSTwinQel.nl te maken heeft? Wilt u aan uw deur betalen als u de levering binnen heeft? Hieronder leest u alles over Rembours betalen, wat voor betaalmiddelen wij accepteren en alles over vooruitbetalen.

iDEAL

Heeft u toegang tot internetbankieren bij ING, ABN AMRO, Rabobank, SNS Bank of Fortis? Dan kunt u zonder speciale software gebruikmaken van iDEAL, de makkelijkste manier van betalen op internet. 

Vandaag besteld, morgen in huis

Snel, simpel en veilig betalen via de bekende interface van internetbankieren. 
Op werkdagen voor 16:00 uur met iDEAL besteld? Morgen in huis! 
iDEAL is bij KERSTwinQel.nl volledig gratis!

Let op: houd uw bankpas en eventuele identificatiemethode - ABN AMRO e.dentifier, Rabobank Random Reader, digipas voor SNS Bank, GSM voor Postbank TAN of Access Key voor Fortis - bij de hand.

AfterPay – Achteraf betalen

AfterPay voert voor kerstwinqel.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regel je dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay kun jij jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Je kunt bij kerstwinqel.nl achteraf betalen tot een bedrag van € 150,00 als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay dan kun je betalen tot een bedrag van € 250,00. Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

Creditcard

Op KERSTwinQel.nl kunt u ook met uw Nederlandse MasterCard, VISA en Maestro betalen. Dit gebeurt via een SSL-beveiligde server, die uw creditcardgegevens versleuteld verstuurd. Deze gegevens worden niet opgeslagen.

Voor creditcardbetalingen brengen wij geen betaalkosten in rekening.

Onder rembours

U kunt er ook voor kiezen om bij de levering te betalen (onder rembours). Voor remboursbetalingen brengt KERSTwinQel.nl 10 euro betaalkosten in rekening. Dit zijn de kosten die het transportbedrijf rekent voor deze manier van betalen. De kosten worden aan uw bestelling toegevoegd nadat u bij het afronden van uw bestelling voor 'Rembours' heeft gekozen.

 

Betaalmogelijkheden bij pallettransport

Sommige producten zijn van een zodanige omvang, dat deze niet handelbaar en vervoerbaar zijn met een reguliere pakketdienst. Deze producten worden op pallets geplaats. Vervolgens worden ze met een grote vrachtwagen bezorgd.  Dit noemen wij pallettransport. Indien pallettransport noodzakelijk is, wordt dit duidelijk bij het betreffende product vermeld. Slechts bij een klein deel van onze assortiment is pallettransport noodzakelijk.

BTW

Al onze prijzen zijn inclusief 21% BTW. Op de facturen staat de BTW uiteraard wel gespecificeerd.