Advies & Inspiratie

Bekijk hieronder onze tips en adviezen om u te helpen met uw keuze van uw kerstversieringen!

Alle voor- en nadelen van kunstkerstbomen

Het is bijna weer zover: Kerst! Wie aan de kerstdagen denkt, denkt waarschijnlijk meteen aan lekker eten met goed gezelschap én natuurlijk een versierde kerstboom. Aangezien we de afgelopen jaren ons steeds bewuster zijn over onze omgeving en duurzaamheid, krijgen wij ook steeds vaker de vraag: wat zijn de voor- en nadelen van een kunstkerstboom? Die vraag snappen wij wel! Het aanbod is tegenwoordig erg groot en waar doe je goed aan? Daarom heeft onze expert...

Lees meer...
Hoe maak je kerst duurzamer dit jaar?

Vind jij het lastig om duurzame keuzes te maken tijdens de feestdagen? Geen paniek, een duurzame kerst is makkelijker dan je denkt. Met deze tips kom je al een heel eind.

Lees meer...
Kerstboomverlichting: binnen en buiten

Trakteer jezelf dit jaar op de allermooiste kerstboomverlichting! Iedereen weet immers dat een kerstboom zonder verlichting eigenlijk maar gewoon een boom is. Til jouw groene kersttopper dan ook naar een stralend niveau met de kerstboomverlichting voor binnen en buiten. Maak hieronder je keuze en shop jouw favoriete lampjes in de webshop van Kerstwinqel! We verzenden onze kerstverlichting rap en zorgvuldig verpakt zodat jij er snel mee aan de slag kunt.

...Lees meer...
Hoe decoreer ik mijn kerstboom met kerstballen?

Less is absoluut niet more en geen tak mag onversierd blijven. Geen zorgen, er is zeker een middenweg! In dit blogartikel zoomen we graag in op de ‘regels der decoratie’, zoals bijvoorbeeld het aantal kerstballen dat gebruikelijk is.

Lees meer...
Bezoek de prachtige showroom KerstwinQel.nl

KerstwinQel.nl is onderdeel van Tuincentrum Coppelmans Nuenen. En dat is niet zomaar een winkel. In de winkel kun je uiteraard alle artikelen van deze webshop zien. De collectie in de winkel is nog veel breder dan op de webshop. Daarnaast is er ook een grote kerstafdeling, die volgens velen al jaren behoort tot de mooiste kerstshows van Nederland.

Lees meer...

Bent u op zoek naar een kunstkerstboom maar ziet u door het grote aanbod in bomen het bos niet meer, dan hopen wij u met uw keuze te kunnen helpen. Indien u kiest voor een kunstkerstboom, dan betekent dit hoogstwaarschijnlijk dat u de boom voor een langere tijd aan wilt schaffen. Kies daarom voor een boom van een goede kwaliteit. Wij hebben alle specifieke kenmerken van kunstbomen op een rijtje gezet waarmee we u proberen te helpen een keuze te maken.

Lees meer...

Er zijn tegenwoordig zoveel verschillende kerstlampjes, waardoor het vaak moeilijk is om een keuze te maken. Wij leggen de belangrijkste verschillen uit, waardoor u makkelijk uw keuze kunt maken welk type, welke kleur en welke lengte snoer het beste bij u past.

Lees meer...
Hoe wordt onze kerstshow opgebouwd?

In de maand september is Saskia de Laat van Christmaholic meerdere keren bij ons Tuincentrum in Nuenen geweest. Zodat jullie kunnen zien hoe onze kerstshow wordt opgebouwd én om onze medewerkers het hemd van hun lijf te vragen. Wanneer beginnen we met de kers...

Lees meer...

Christmaholic is de leukste en grootste kerstblog van Nederland en België. Op Christmaholic vind je honderden artikelen boordevol inspiratie voor (het maken van) kerstversiering, recepten voor het kerstdiner, creatieve knutselideetjes, cadeautips en nog veel meer! Ieder jaar bezoekt Christmaholic de kerstshow van Tuincentrum Coppelmans Nuenen. Het is immers een van haar favoriete kerstshows van Nederland! Van dit bezoek heeft ze een uitgebreid bezoekverslag gemaakt met de titel: Kijk je ógen uit bij Coppelmans Nuenen!

Lees meer...
kerstwinQel.nl heeft de beste kerstshow van Nederland!

De winkel van KerstwinQel.nl is gevestigd in tuincentrum Coppelmans Nuenen. Coppelmans Nuenen heeft de afgelopen jaren de prijs Beste Kerstshow van Nederland gewonnen.

Lees meer...