Inspiratie

Bezoek de KERSTwinQel!

Naast onze webwinkel hebben wij een grote winkel. Alle voorraadige artikelen die wij op deze site aanbieden, kunt u in onze winkel bewonderen.

Naast de artikelen in onze winkel in Nuenen adviseren onze medewerkers u graag bij het maken van een keuze. Als specialisten met jarenlange ervaring beantwoorden ze al uw vragen over onze producten.

KERSTwinQel, vorsterdijk 12, te Nuenen (bij Eindhoven).


BEKIJK DE FILM KERSTSHOW 2017 

kerstwinQel.nl heeft de beste kerstshow van Nederland 2016!

De winkel van KerstwinQel.nl is gevestigd in tuincentrum Coppelmans Nuenen. Op 7 december 2016 was de prijsuitreiking van de 'Beste Kerstshow van Nederland', de competitie die Tuinbranche Nederland samen met het vakblad Tuinzaken organiseert. Tuincentrum Coppelmans Nuenen deze prijs gewonnen.

...Lees meer...
Welke kunstkerstboom kopen?

Bent u op zoek naar een kunstkerstboom maar ziet u door het grote aanbod in bomen het bos niet meer, dan hopen wij u met uw keuze te kunnen helpen. Indien u kiest voor een kunstkerstboom, dan betekent dit hoogstwaarschijnlijk dat u de boom voor een langere tijd aan wilt schaffen. Kies daarom voor een boom van een goede kwaliteit. Een dergelijke duurzame boom kenmerkt zich met de volgende eigenschappen:

  • takken met een stalen kern en naaldvast
  • 10 jaar garantie op de boom...
Lees meer...
Kerstboomdecoraties

Het decoreren van uw kerstboom is een leuke bezigheid. Door het grote aanbod in decoraties, wordt de keuze er vaak niet gemakkelijker op. Om u ideeën te geven, laten wij u een aantal gedecoreerde voorbeeldbomen zien...

Lees meer...
Beste kerstshow van Nederland 2013

Tuincentrum Coppelmans Nuenen wint publieksprijs beste kerstshow van Nederland

De showroom van Kerstwinqel.nl is gevestigd in Tuincentrum Coppelmans Nuenen.
Tuincentrum Coppelmans uit het Brabantse Nuenen is de winnaar van de publieksprijs in de verkiezing van de beste kerstshow van Nederland... 

Lees meer...
KerstwinQel.nl in de media

De showroom van kerstwinQel.nl is een onderdeel van tuincentrum Coppelmans. In de kerstshows van tuincentrum Coppelmans/kerstwinQel.nl kunt u naast de grote collectie kunstkerstbomen en kerstverlichting, genieten van een overvloed aan prachtige kestdecoraties. Kenmerkend voor de shows is de immense collectie aan kerstartikelen, de betaalbare prijzen, het hoge niveau van de decoraties. De bezoekers komen dan ook uit heel Nederland om de kerstshows te bezoeken. <<span class=more>...

Lees meer...
Onderdeel van WinQel.nl

KerstwinQel is onderdeel van WinQel.nl

WinQel.nl bestaat uit verschillende gespecialiseerde winkels elk met een uitgebreid en divers assortiment. Het zijn winkels die zich concentreren op een speciaal product of productgroep. Dat maakt winkelen bij winQel.nl zo uniek. De productgroepen hebben een groot assortiment waarbij de laatste trend nauwlettend worden gevolgt. Alle bekende merken zijn gegarandeerd vertegenwoordigd in de winQels. WinQel.nl vindt het belangrijk dat het productaanbod compleet en vernieuwend is.

Lees meer...