Advies & Inspiratie

Bekijk hieronder onze tips en adviezen om u te helpen met uw keuze van uw kerstversieringen!

Bezoek de prachtige showroom KerstwinQel.nl

KerstwinQel.nl is onderdeel van Tuincentrum Coppelmans Nuenen. En dat is niet zomaar een winkel. In de winkel kun je uiteraard alle artikelen van deze webshop zien. De collectie in de winkel is nog veel breder dan op de webshop. Daarnaast is er ook een grote kerstafdeling, die volgens velen al jaren behoort tot de mooiste kerstshows van Nederland.

Lees meer...

Bent u op zoek naar een kunstkerstboom maar ziet u door het grote aanbod in bomen het bos niet meer, dan hopen wij u met uw keuze te kunnen helpen. Indien u kiest voor een kunstkerstboom, dan betekent dit hoogstwaarschijnlijk dat u de boom voor een langere tijd aan wilt schaffen. Kies daarom voor een boom van een goede kwaliteit. Wij hebben alle specifieke kenmerken van kunstbomen op een rijtje gezet waarmee we u proberen te helpen een keuze te maken.

Lees meer...

Er zijn tegenwoordig zoveel verschillende kerstlampjes, waardoor het vaak moeilijk is om een keuze te maken. Wij leggen de belangrijkste verschillen uit, waardoor u makkelijk uw keuze kunt maken welk type, welke kleur en welke lengte snoer het beste bij u past.

Lees meer...
Hoe wordt onze kerstshow opgebouwd?

In de maand september is Saskia de Laat van Christmaholic meerdere keren bij ons Tuincentrum in Nuenen geweest. Zodat jullie kunnen zien hoe onze kerstshow wordt opgebouwd én om onze medewerkers het hemd van hun lijf te vragen. Wanneer beginnen we met de kers...

Lees meer...

Christmaholic is de leukste en grootste kerstblog van Nederland en België. Op Christmaholic vind je honderden artikelen boordevol inspiratie voor (het maken van) kerstversiering, recepten voor het kerstdiner, creatieve knutselideetjes, cadeautips en nog veel meer! Ieder jaar bezoekt Christmaholic de kerstshow van Tuincentrum Coppelmans Nuenen. Het is immers een van haar favoriete kerstshows van Nederland! Van dit bezoek heeft ze een uitgebreid bezoekverslag gemaakt met de titel: Kijk je ógen uit bij Coppelmans Nuenen!

Lees meer...
kerstwinQel.nl heeft de beste kerstshow van Nederland!

De winkel van KerstwinQel.nl is gevestigd in tuincentrum Coppelmans Nuenen. Coppelmans Nuenen heeft de afgelopen jaren de prijs Beste Kerstshow van Nederland gewonnen.

Lees meer...
Beste kerstshow van Nederland 2013

Tuincentrum Coppelmans Nuenen wint publieksprijs beste kerstshow van Nederland

De showroom van Kerstwinqel.nl is gevestigd in Tuincentrum Coppelmans Nuenen.
Tuincentrum Coppelmans uit het Brabantse Nuenen is de winnaar van de publieksprijs in de verkiezing van de beste kerstshow van Nederland... 

Lees meer...