Decoratieve verlichting

Kerstverlichting bestaat in vele kleuren. Je kunt kiezen voor klassiek wit of warm wit licht, een mooie clusterverlichting of ga voor gemak met een koppelbare variant. Maar kerstverlichting biedt ook de optie om van je huis een kleurrijk geheel te maken. Kies dan voor decoratieve kerstverlichting in felle kleuren of maak jouw huis dé eyecatcher in de buurt met een verlichtte LED kerstboom van het welbekende merk Fairybell. Bekijk hieronder ons assortiment aan decoratieve kerstverlichting. Doe alvast inspiratie op. Onze webshop is vanaf oktober 2023 weer geopend.

1 - 28 van 28 producten
Vergelijk (0)

Over het merk Fairybell

Stap in een magische wereld en vier het feestelijke seizoen met Fairybell®. Onze unieke LED-kerstbomen brengen een feestelijke sfeer in jouw binnen- en buitenruimte waar vreugde, warmte en geluk samenkomen; het najaar seizoen op zijn best! Dit seizoen straalt Fairybell® meer dan ooit tevoren; de nieuwe collectie is uitgebreid met nog meer maten, LED-lampjes en kleuren en een groots meesterwerk met maar liefst 8000 LED-lampjes.

Fairybell® kerstbomen creëren een betoverend tafereel voor ieder soort locatie: de voor- of achtertuin, balkon, terras of binnenruimte. Dankzij een nieuw, slim systeem zijn de bomen gemakkelijk op te zetten en af te breken. De Fairybell® kerstverlichting varieert van honderd tot duizend LED-lampjes die zeer energiezuinig zijn. 

Twinkly verlichting: aan- en uitzetten met een app

Twinkly Curtain is een LED-verlichtingsnoer die kan worden bediend via de gebruiksvriendelijke app (iOs of Android) of via spraakherkenning. Door middel van een Bluetooth en Wi-Fi-controller haalt je met deze Twinkly set talloze mogelijkheden in huis om lichtontwerp en creativiteit naar een geheel nieuw niveau te brengen. De verlichting van Twinkly is geschikt voor zowel gebruik binnen als buitenshuis.