Clusterverlichting

Clusterlights of clusterverlichting is de ideale manier om uw kerstboom te verlichten. Clusterverlichting bestaat uit een snoer met heel veel kleine snoertjes met lampjes. Hierdoor ontstaat een ' boa' van minilampjes. Deze snoer legt u als het ware op de takken van uw kerstboom. In enkele minuten heeft u uw boom prachtig voorzien van honderden lampjes!

De clusterverlichting is verkrijgbaar in hallogeen (gloeilampjes) en LED. Onze LED-clusterverlichting bestaat uit de kleuren soft-LED 'classic warm', soft-LED 'warm wit' en mulitcolor.

De soft-LED lampjes hebben een unieke zachte kleur door het matte glaasje in het lampje. Een mini LED-lampje brandt veel feller dan een traditioneel hallogeenlampje. De normale en meeste LED-lampjes hebben een volledig transparant glaasje en branden daarom (te) fel. Wij vinden de soft-LED dan ook absoluut de mooiste clusterverlichting in Nederland!

 

Hallogeen

 

 

Soft LED 'Classic warm'. Classic warm is 'warm geel' en lijkt het meest op kleur van het klassieke kerstlampje. Classic LED oogt een beetje warmer van kleur. Het is tevens de meest gebruikte kleur in onze showroom en kerstshows.

 

Soft LED 'Warm wit', Warm wit is licht geel licht en lijkt het meest op de kleur van de traditionele gloeilamp

 

Klik hier om al onze clusterverlichting te zien