Beste kerstshow van Nederland 2013

Beste kerstshow van Nederland 2013

Tuincentrum Coppelmans Nuenen wint publieksprijs beste kerstshow van Nederland

De showroom van Kerstwinqel.nl is gevestigd in Tuincentrum Coppelmans Nuenen.
Tuincentrum Coppelmans uit het Brabantse Nuenen is de winnaar van de publieksprijs in de verkiezing van de beste kerstshow van Nederland. Van de bijna 30.000 uitgebrachte stemmen op de website www.bestekerstshow.nl ging maar liefst 14% naar Coppelmans Nuenen.


De strijd om de publieksprijs in de verkiezing van de Beste Kerstshow van Nederland werd maandagochtend 9 december om 9.00 uur beslecht. Vanaf dat moment was stemmen niet meer mogelijk en werden de stemmen geteld. Winnaar en nummer één in de competitie is Tuincentrum Coppelmans Nuenen met 4196 stemmen, gevolgd door Tuincentrum De Boet uit Hoogwoud op nummer twee met 2786 stemmen en Tuincentrum Daniels uit Vlodrop op nummer drie met 2376 stemmen.

Kerstshow Coppelmans Nuenen
De kerstshow van Tuincentrum Coppelmans Nuenen is door het publiek op internet massaal gekozen als favoriet. Vorig jaar was de Nuenense vestiging van Coppelmans al tweede in de verkiezing. De inzet van Patrick Coppelmans en zijn team is groot; het hele tuincentrum is voorzien van een laagje kerstsfeer. De kerstshow zelf bestaat uit meerdere sfeerkamers in verschillende stijlen, van sereen wit en zilver tot bont en kleurrijk. De kerstpresentatie verleidt en verrast en het assortiment is riant en biedt voor ieder wat wils. Reden genoeg voor de consument om op Tuincentrum Coppelmans te stemmen en ze daarmee te kronen tot publiekslieveling.
Uit handen van tv tuinman Rob Verlinden ontving Coppelmans Nuenen op 10 december haar welverdiende prijs; een oorkonde en een ski-arrangement voor 10 personen bij Snowworld.


Competitie
De verkiezing van de Beste Kerstshow van Nederland wil het niveau van kerstshows in Nederland naar een (nog) hoger niveau tillen en tuincentra stimuleren tot inspirerende shows met aandacht voor elementen als duurzaamheid en klantgerichtheid.

Verkiezing groot succes
De verkiezing van de beste Kerstshow beleeft dit jaar haar tweede editie. Net als vorig jaar is het animo onder tuincentra en consumenten groot, dat blijkt uit het grote aantal deelnemers (44 tuincentra doen mee aan de verkiezing) en het grote aantal uitgebrachte stemmen (meer dan 30.000 unieke stemmen).


Initiatief
De competitie is een initiatief van tuincentrum-vakblad TUINZAKEN, in samenwerking met de organisator van de toonaangevende vakbeurs Christmasworld in Messe Frankfurt, met brancheorganisatie Tuinbranche Nederland en met creatief bureau 2Dezign.