Welke kerstverlichting kan ik het beste kopen?

welke kerstverlichting kan ik het beste kopen?Na lang zoeken heeft u eindelijk de juiste kerstboom gevonden. Vol goede moed wilt u beginnen met het optuigen van uw boom. Dan bedenkt u zich echter dat u nog helemaal geen kerstverlichting heeft! Zelfs met een versierde boom ziet uw huis er zo toch wel heel donker uit. Maar geen zorgen! Bij KerstwinQel vindt u verlichting in alle soorten en maten. Met de juiste lampjes creëert u binnen no time een gezellige kerstsfeer. Alleen… welke verlichting kunt u het beste aanschaffen?

1. Clusterverlichting

Clusterverlichting vormt één groot snoer waaraan kleinere snoertjes met lampjes zijn verbonden. Hierdoor wordt een zee aan lichtjes gecreëerd. De lampjes zijn kleiner dan bij een normaal snoer, waardoor het net kleine sterretjes lijken. Clusterlichtjes zijn makkelijk in de kerstboom te plaatsen. Zo laat u uw boom met één lampjesboa baden in het licht. Het voordeel van clusterverlichting is dat u maar weinig verdere decoratie nodig hebt. Bij KerstwinQel kunt u kiezen uit verschillende hoeveelheden lampjes. Bovendien verkopen we verlichting in verschillende kleuren:

  • classic warm;
  • warm wit;
  • multi color.

2. LED verlichting

LED verlichting is vaak wat robuuster van vorm. Ideaal van deze soort verlichting is dat het zowel binnen als buiten opgehangen kan worden. Anders dan mensen vaak denken, hoeven LED lampjes helemaal geen koud licht uit te stralen. U kunt ook voor een warme, gelige kleur of multi color lichtjes gaan. Naast ‘gewone’ LED verlichting, bieden we bij KerstwinQel ook:

  • LED miniverlichting;
  • LED ricelights;
  • Ivy light LED verlichting.

3. Koppelbare verlichting

Koppelbare verlichting bestaat uit snoeren die koppelbaar zijn tot lange lengtes, waardoor ze gemakkelijk voor buiten kunnen worden gebruikt. Zo kunt u bijvoorbeeld ijspegelverlichting langs het dak plaatsen of netverlichting in een struik of boom hangen met behulp van een verlengkabel.

4. Kaars- en cascadeverlichting

Voor het ultieme kerstgevoel mogen kaarsjes natuurlijk ook niet ontbreken. Hierbij klikt u gemakkelijk witte kaarsjes aan een snoer dat u vervolgens in de kerstboom kunt hangen. U hebt hierbij de keuze uit verschillende hoeveelheden lichtjes en snoer. Om een kerstkrans of andere decoratie te verfraaien, kunt u ook kiezen voor cascade verlichting. Deze lampjes lichten op als een soort waterval aan lichtjes.

5. Binnen- en buitenverlichting

Een mooi versierde kerstboom is natuurlijk niet alles. Er bestaan nog vele soorten binnen- en buitenverlichting waarmee u uw huis helemaal kerstproof maakt. Als u kiest voor buitenverlichting, is het handig om een timer in te schakelen. Zo hoeft u niet telkens naar buiten om de lichtjes handmatig uit te doen. De meeste verlichting is vandaag de dag geschikt voor zowel binnen als buiten, waardoor u buiten van dezelfde kerstseer kunt genieten als binnen. Bij KerstwinQel vindt u precies de verlichting die u zoekt om uw kerstfeest onvergetelijk te maken. Bekijk gauw al onze kerstverlichting op onze site of kom langs in onze winkel!